Смоляк Софія – стипендіат міського голови

Технічне відділення

12 лютого 2021

12 лютого 2021 року міський голова м. Рівне Олександр Третяк зустрівся зі студентами закладів вищої і фахової передвищої освіти Рівного. Саме ці студенти за відмінне навчання та активну громадську діяльність отримають у 2021 році стипендію міського голови.

- Надзвичайно приємно сьогодні бачити перед собою талановиту молодь, яка не тільки відмінно навчається, а і має активну громадську позицію. Впевнений, що вами пишаються ваші батьки та ваші навчальні заклади. І нам, як владі міста, теж хочеться підтримати кожного з вас, - наголосив міський голова.

Серед учасників зустрічі була і студентка нашого коледжу Смоляк Софія. Софія навчається на третьому курсі за спеціальністю «Геодезія та землеустрій». Вона є відмінницею навчання, бере активну участь у громадському житті коледжу (староста 32-З групи, староста наукового гуртка «Консультант», голова студентської ради технічного відділення). Саме тому педагогічна рада за рекомендацією студентська рада коледжу запропонувала кандидатуру Софії до призначення їй на 2021 рік стипендії міського голови.

Вітаємо Софію та бажаємо їй подальших успіхів.

 

 Олександр Талімончук,

заступник директора з виховної роботи