Підсумкова конференція землевпорядників

Технічне відділення Рада роботодавців ТВ

22 грудня 2020

22 грудня 2020 року о 13.00 у кабінеті 66 «Землевпорядного проектування та креслення» відбулася підсумкова конференція за результатами проходження виробничої технологічної практики студентами 41-З та 42-З груп. Цей захід дозволив студентам 4-го курсу поділитися здобутками проходження технологічної практики. Модератор конференції: Бусленко Г. М., викладач-методист землевпорядних дисциплін. Крім цього учасниками конференції стали викладачі спецдисциплін: Качановський О. І., заступник директора з виробничої роботи; Люльчик В. О., завідувач технічного відділення; Русіна Н. Г., голова циклової комісії землевпорядних дисциплін; Рудько  О. М., Петрова О. М., Кийко Н.М. – викладачі землевпорядних дисциплін.

Метою конференції є висвітлення найважливіших питань, які виникають під час проходження технологічної практики на підприємствах студентами спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» та визначення пріоритетів подальшого навчання, професійного росту та працевлаштування.

Предметом доповідей здобувачів освіти є звіти з проходження технологічної практики на різних базах підприємства, які були представлені у вигляді презентації та буклетів. На конференції розглядалися наступні питання: посадові обов’язки фахівця галузі геодезії та землеустрою. Зміни у земельному законодавстві України за 2020 рік. Круглий стіл «Партнерство науки і бізнесу: виробнича та навчальна практика у вищих навчальних закладах». НУБіП України запрошує на навчання. Перспективи працевлаштування випускників коледжу спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

У рамках роботи із  роботодавцями був запрошений:

Левчук Андрій – фахівець ГІС на підприємстві «Кайлас АЕРО/ГІС технології».

Цікавим та корисним для майбутніх фахівців стало  знайомство з лідером ГІС Левчуком Андрієм – фахівцем з ГІС компанії «Кайлас АЕРО/ГІС технології». «Кайлас АЕРО / ГІС технології» – компанія, яка надає послуги з аерозйомки, землеустрою та геодезії. Компанія має договір про співпрацю та обмін практичним досвідом з факультетом землевпорядкування НУБіП України, а також одним із засновником оновленої міжкафедральної аерогеодезичної лабораторії факультету. «Кайлас АЕРО / ГІС технології» як лідер галузі землеустрою є учасником багатьох конференцій та круглих столів, організованих факультетом  землевпорядкування  НУБіП України, де обговорюються найбільш актуальні питання геодезичної та землевпорядної галузі. Левчук Андрій як фахівець з ГІС ознайомив студентів з новими продуктами компанії, а саме «Геоінформаційна система для управління територіальною громадою», на прикладі Лісовогринівецької  ОТГ Хмельницької області.

Студенти мали нагоду поспілкуватися із майбутніми роботодавцями та отримати необхідну інформацію щодо працевлаштування, подальшого навчання зі спеціальності та кар’єрного зросту.

Галина Бусленко, керівник виробничої практики

Неля Русіна, голова циклової комісії 

Ольга Рудько, керівник студентського наукового гуртка