Просвітницько-профілактичний захід-тренінг: Молодь та поліція: налагоджуємо діалог

Технічне відділення Бібліотечно-інформаційний центр

11 грудня 2020

Надзвичайно важливо сьогодні налагоджувати діалог між поліцією та молоддю, щоб почувати себе захищеними, у безпеці, та мати можливість реалізовувати свій потенціал.

10 грудня 2020 року у «Світлиці» Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбувся просвітницько-профілактичний захід-тренінг «Молодь та поліція: налагоджуємо діалог» за участі інспекторів відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Рівненській області Яною Семчук та Олесею Борейко, організований співробітником Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки Валентиною Бендюг і викладачами Петровою О., Кийко Н. На зустрічі – присутні здобувачі освіти технічного відділення спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

Здобувачі освіти не лише брали участь в обговоренні діяльності поліції, а й з цікавістю розглядали обладунки поліцейських, які демонстрували інспектори. Самі сміливі приміряли на себе бронежилет. Відповідаючи на питання молоді, спікери заходу розповіли про повноваження патрульної поліції при порушеннях порядку, спокою та добросусідства; як реагувати коли бачиш порушення прав дітей; як повинна будуватись взаємодія з поліцією, яка покращить ситуацію з безпекою для самих людей та громади.

Розмова в невимушеній атмосфері допомогла краще дізнатись цікаві аспекти з життя полісменів. Адже секрет успіху роботи патрульної поліції саме у таких зустрічах з активною молоддю.

Дякуємо організаторам та учасникам за цікаву та корисну зустріч!

 

Неля Русіна,Оля Петрова, Неля Кийко, викладачі землевпорядних дисциплін

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ