УКРАЇНА-НАТО: ЧИ ПОТРІБНІ МИ ОДИН ОДНОМУ? Конкурс студентських творів про НАТО та державну політику у сфері євроінтеграції

Економічне відділення Групи загальноосвітньої підготовки Технічне відділення Юридичне відділення

04 грудня 2020

На виконання Обласного плану заходів на 2020 рік щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки відповідно до листа Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації у ВСП «РФК НУБіП України» був проведений конкурс творчих робіт на кращу публікацію на тему «Україна-НАТО: чи потрібні ми один одному?». Організатори конкурсу (Кристопчук Т.Є., Сорока М.В., викладачі української мови) ставили за мету звернути увагу молоді на проблематику національної безпеки та визначити погляди прогресивної української молоді щодо питань національної безпеки України у XXI столітті.

У конкурсі взяли участь студенти 2-4 курсів, які навчаються у коледжі. Дуже тішить різноманітність конкурсних творчих студентських робіт, в яких здобувачі освіти змістовно і якісно відображають державну політику євроатлантичної інтеграції і активно поширюють знання щодо Північноатлантичного альянсу і щодо взаємодії України з НАТО.

З-поміж матеріалів, надісланих на конкурс, члени журі визначили переможців конкурсу: Гриценя Анжеліка, студентка 21-О групи; Кухарук Світлана, студентка 31-Ю групи; Наулік Тетяна, студентка 21-О групи; Скоропада Діана, студентка 21-П групи; Піддубна Юлія, студентка 41-Д групи.

Висловлюємо вдячність кожному, хто долучився до конкурсу, висловивши позитивні емоції та реальну громадянську позицію.

Кристопчук Т.Є., Сорока М.В.