Участь у форумі «Передумова для майбутніх інвестицій – сучасна освіта»

Коледж

20 листопада 2020

 

19 листопада 2020 року відбувся форум Міжнародної ради бізнес-асоціацій та палат в Україні (ІСВАС) з теми «Передумова для майбутніх інвестицій – сучасна освіта». До онлайн-трансляції долучився керівний склад ВСП «РФК НУБіП України».

На форумі розглядалися питання:

1) Україна – на шляху до сучасної освіти чи покоління самоуків?

2) Щоб люди лишалися, а не звільнялися: можливості брендингу роботодавців і реформування законодавства про працю в Україні.

Прагнення України утримати молодь у країні та потенційно приваблювати додаткові таланти з-за кордону можуть бути успішно втілені лише завдяки модернізованій системі освіти. Під час цієї спільної дискусії доповідачі обговорили, на яких основних пріоритетах має зосередитися Україна для розвитку сучасної системи освіти.

До слова запрошувалися: Сергій Шкарлет, т.в.о. Міністра освіти і науки України; Геннадій Чижиков, Президент ТПП України, випускник AIESEC; Сергій Бабак, Голова Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій; Юлія Свириденко, Перша заступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства та інші.

Людмила Балдич, 

методист коледжу