Данієль Дефо – гордість англійської літератури

Групи загальноосвітньої підготовки

13 листопада 2020

12.11.2020 на базі ВСП «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» у групі 11-Д відбувся відкритий навчально-виховний захід з англійської мови: Літературна година «Данієль Дефо – гордість англійської літератури. До 360 річниці з Дня народження». Організатори – викладачі англійської мови О.М. Лисяк та І.В. Музичук.

Метою заходу було залучення студентів до світової культури засобами англійської мови, розвиток комунікативних здібностей, виховання поваги до іншої культури, здатності до співпереживання, толерантного ставлення до оточуючих, заохочення до читання друкованої класики.

Найбільш активними були такі здобувачі освіти:  Світлана Дученко, Максим Захожий, Вадим Кузь, Діна Назарук, Максим Овдійчук. Студенти представили презентації про життя і творчий шлях Данієля Дефо, його внесок у англійську та світову культуру та літературу, а також про пригодницький роман «Життя й незвичайні та дивовижні пригоди Робінзона Крузо», який не тільки приніс Данієлю Дефо успіх, а й зробив його одним з основоположників європейського реалістичного роману. Здобувачі освіти також були заохочені до перекладу та розумінні мудрих висловів і цитат з творів Данієля Дефо.

 

Оксана Лисяк, Ірина Музичук,

викладачі англійської мови