«Я вершник крилатої думки»: творча зустріч

Групи загальноосвітньої підготовки Бібліотечно-інформаційний центр

27 лютого 2020

27 лютого 2020 року здобувачі освіти 11-Ю групи разом з викладачем  української літератури Троцюк В. В. та провідним бібліотекарем Петренко Г. І. відвідали обласну наукову бібліотеку, де відбулась творча зустріч з поетесою та громадським діячем Тетяною Федорівною Войтович та талановитими людьми з особливими потребами.

Розпочалася зустріч з «Гімну єднання» у виконанні Наталії Дячук та Світлани Костій. Далі Тетяна Войтович розповіла про талановитих людей з особливими потребами Рівненщини. Прозвучали поезії Тетяни Войтович серед яких: «Вершник крилатої думки», «Не судилось», «Осінь», «Горіла ватра», «Рідний край» та інші. Вірші читала не тільки авторка, а й інші запрошені. Дуже зворушливо прозвучали пісні у виконанні Олександра Кухарчука, а особливо пісня «Світанковий шлях».

Молодий поет Дмитро Мурза виконав патріотичні поезії: «Сорочка для сина», «Україна», «Доля українця», «Білі голуби». Незрячий поет Лящук В. К. читав сонети Вільяма Шекспіра та власні вірші. Цікавою також була міні вистава «У лікаря», у виконанні учасниць зустрічі.

Захід пройшов у дуже теплій, дружній атмосфері.

 

 

Галина Петренко, провідний бібліотекар БІЦ