Створи електронний посібник – отримай сертифікат

Коледж

20 лютого 2020

У період з 13 січні до 17 лютого 2020 р. шестеро викладачів коледжу Гринкевич І. В., Кийкро Н. М., Петрівська Л. О., Христянович В. М. Троцюк В. В., Грищук Ю М. проходили онлайнкурс-практикум «Професійна розробка електронного освітнього контенту». Електронний онлайнкурс розробили спеціалісти Науково-методичного центру ВФПО. Для навчання наші педагоги обрали модуль 3 онлайнкурсу «Проектування та створення електронних підручників і посібників».

Курс рекомендований викладачам, які прагнуть навчитись професійно проектувати та створювати електронний освітній контент, володіти технологіями сучасного електронного видавничого процесу, спеціальними програмами для створення електронних курсів, інтерактивних компонентів контенту.

Після реєстрації у Медіатеці електронних засобів навчання на сайті Науково-методичного центру ВФПО викладачам було надано доступ до навчальних матеріалів. Опрацювавши запропонований матеріал третього модуля педагоги самостійно створили навчальний посібник. Це і стало їх підсумковою роботою. Всі викладачі 19 лютого 2020 р. отримали сертифікати про підвищення кваліфікації у формі онлайнкурсу-практикуму.

Людмила Балдич, методист коледжу