Цілком справедливим, є твердження про те, що благодійність є найбільшим виявом гуманності. Благодійність – справжнє животворче джерело, що омиває та зцілює людські душі. Вона пробуджує в людині співчуття, співучасть, солідарність і відповідальність за те, що відбувається поряд з нею. Про це варто завжди пам’ятати, берегти та примножувати милосердя. 

Таке розуміння сутності благодійності й утверджує нас у думці, що благодійність завжди є реальною справою — добровільною, безкорисливою, матеріальною, фінансовою для людей, які такої допомоги потребують

Колектив ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» долучився до  благодійної справи підтримки родини загиблого в зоні АТО випускника економічного відділення 2012 року Свідерського Дмитра, середнього із трьох синів у родині, який віддав своє життя задля збереження цілісності України.

Перед Новорічними святами студенти економічного відділення коледжу зібрали кошти для допомоги родині Свідерських та передали їх старшому брату Діми – Роману – випускнику технічного відділення нашого коледжу, який взяв опіку над найменшим братиком-школярем Ярославчиком.

 

Ірина Мартинова, завідувач економічним відділенням