«Якість та комфортність обслуговування в бібліотеці ЗВО (з досвіду роботи бібліотеки КБТК НУВГП)»: методичне об’єднання завідувачів бібліотек закладів вищої освіти І-ІІ р. а. Рівненської області

Бібліотечно-інформаційний центр

13 грудня 2019

12 грудня на базі Костопільського будівельно-технологічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування відбулось методичне об’єднання, у якому взяли участь 14 завідувачів бібліотек закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області.

Завідувачка бібліотеки КБТК НУВГП Степчук Надія Василівна цікаво і змістовно розповіла про роботу бібліотеки, поділилась досвідом якісного і комфортного обслуговування користувачів бібліотеки, використовуючи електронну презентацію.

Методист І категорії Центральної районної бібліотеки м. Костопіль Назарова Ірина Анатоліївна виступила з темою: «Бібліотека і освітні заклади. Шляхи співпраці». Вона зацікавила учасників методичного об’єднання  креативними підходами до обслуговування користувачів бібліотеки різних вікових категорій, а саме: відвідувачів дитячих садочків і людей похилого віку.

Важливість виховання культури читання та інтересу до книги підкреслено висловом великого педагога Сухомлинського В. О.: «Без пристрасті до книжки людині недоступна культура сучасного світу, інтелектуальне та емоційне вдосконалення».

Після обговорення результатів проведення методичного об’єднання гостям провели екскурсію парковим комплексом «Музей лісу», де ознайомили з цікавими експонатами музею.

 

Світлана Андрійчук, провідний бібліотекар БІЦ