Тренінг – як метод проведення практичного заняття з предмета «Технології»

Технічне відділення

24 жовтня 2019

Інформаційно-комунікаційні технології у навчальному процесі сприяє більш повному оволодінню знань і умінь, розвиває творчу активність, спрямованість пізнавальної діяльності студентів, забезпечує об’єктивний самоконтроль та самоперевірку отриманих знань, допомагає формуванню відповідних професійних компетентностей та особистісних якостей.

24 жовтня, на технічному відділені для студентів 21-З групи спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» проведено відкрите практичне заняття на тему «Технологія створення веб-сайта для презентації проекта» викладачами Кушніруком О.М. та Бусленко Г.М. Тренінг передбачав створення веб-сайту за допомогою Google-технологій для розробки студентами творчого проекту «Моя маленька батьківщина» на основі заздалегідь підготовлені матеріали, які зібрали студенти досліджуючи свою тему творчого проекту на попередніх практичних заняттях.

Студенти опановували технологію створення веб-сайту та його сторінок, структуру та способи відбору та збереження унікальної  інформації з подальшою її підтримкою та розвитком проекту.

Разом із студентами тренінгом скористалися присутні викладачі: Балдич Л.В. – методист коледжу, Люльчик В.О. – завідувач технічного відділення, Петрова О.М., Кийко Н.М., Рудько О.М. – викладачі землевпорядних дисциплін.

Тренінги є актуальними інструментами для оволодіння сучасними технологіями, збереження та відображення інформації з використанням у навчально-виховному процесі та у подальшій професійній компетентності.

О.М. Кушнірук, викладач землевпорядних дисциплін

Г.М. Бусленко, викладач землевпорядних дисциплін