Соціально-розважальний проект "Та що ті політики знають?"

Юридичне відділення

26 вересня 2019

25 вересня 2019 року, студенти юридичного відділення на чолі з головою циклової комісії юридично-соціальних дисциплін, Чорнобривою Ольгою Вікторівною, мали змогу не лише бути свідками процесу, а й приймати участь у зйомках соціально-розважального проекту"Та що ті політики знають?" на місцевому каналі Рівне1.

Проект є своєрідним змаганням, де беруть участь дві команди. Першу команду представляють політики регіонального рівня: депутати міських, обласних, селищних рад, представники політичних партій. Другу команду представляють яскраві суспільні групи: пенсіонери, студенти, таксисти, продавці з ринку, військові (колишні військові) тощо.

Студенти також брали участь в обговоренні важливих соціальних питань та висловлювати свою точку зору. А вишенькою на торті, стала зустріч з  Ляшком Олегом Валерійовичем - українським політиком, екснародним депутатом України, Лідером Радикальної партії Олега Ляшка.

Юридичне відділення розвивається, дає нові можливості, завдяки яким,наші студенти мають змогу пробувати щось нове для себе, і хтозна, можливо в майбутньому і вони будуть організовувати не менш важливі соціальні проекти.

Чорнобрива О. В., викладач

Степанюк Я.Ю., студентка