Зустріч з представником "EducationUSA"

Групи загальноосвітньої підготовки

18 вересня 2019

Освіта в США визнана однією з найкращих у світі: з року в рік американські університети займають високі позиції в міжнародних освітніх рейтингах.

Навчання в американському вузі - це можливість побудувати успішну міжнародну кар'єру, почати свою справу або реалізувати себе в науці. США є одним із лідерів в області бізнесу, інформаційних технологій, інженерної справи, фізики, математики, аерокосмонавтики, медицини та біомедицини. Країна подарувала світові найбільшу кількість Нобелівських лауреатів; найбільший відсоток підприємців-мільярдерів також проживає в Америці.

18.09.2019 р. студенти 31-Д і 41-Д груп разом з викладачами О.М. Лисяк та М.М. Медвідь відвідали відділ обслуговування документами іноземними мовами Рівненської обласної бібліотеки. Тут в рамках English Club, що у Window on America Rivne, відбулася зустріч з представником «#EducationUSA» NelliePetlick.

Консультативний центр мережі EducationUSA у Києві входить до мережі більш, ніж 450 центрів по всьому світу, що надають точну, об'єктивну і неупереджену інформацію про всі акредитовані американські вищі навчальні заклади та проводять консультації щодо вступу до коледжів та університетів у США.

Кожен бажаючий може безкоштовно користуватися ресурсами центру, щоб дізнатися про:

  • правила вступу до коледжів та університетів США
  • TOEFL, ACT, SAT, GRE, GMAT та інші стандартизовані тести;
  • гранти та стипендії для навчання та досліджень в різних галузях науки.

Nellie Petlick розповіла про можливості вступу до вузів США, особливості студентського життя в Америці, а також детально ознайомила усіх присутніх з правилами оформлення супроводжуючих документів та підготовчими заходами перед початком навчання у США.

Якщо Ви бажаєте отримувати інформацію щодо подій у центрі #EducationUSA», освітніх можливостей у США, а також грантів та стипендій, підпишіться на розсилку та/або приєднайтеся до EducationUSA Ukraine у Facebook, Instagram чи у Twitter.

 

ukraine@educationusa.org

www.educationusa.state.gov

EducationUSA.org.ua

О. М. Лисяк, викладач