Педагогічна рада ВСП «РК НУБіП України»

Коледж

29 серпня 2019

29 серпня 2019 року відбулося чергове засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів та природокористування України».

Після затвердження порядку денного та регламенту роботи директор коледжу, заслужений працівник освіти України Корсун  Я. П., поінформував членів педагогічної ради про досягнення та перспективи розвитку колективу коледжу на 2019-2020 н. р. Третє питання порядку денного, що його розглянули на засіданні педагогічної ради, стало питання підсумків роботи колективу коледжу за  ІІ семестр 2018-2019 н. р. З доповіддю про це  виступив Царук В.Ю., заступник директора з навчальної роботи. 

Наступні питання, що їх розглянули на засіданні педагогічної ради, були присвячені  фінансовому стану коледжу (доповідала Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер коледжу), готовності навчально-матеріальної бази коледжу до нового навчального року (доповідав Ковальчук С.В., заступник директора з АГП), організації і проведенню вступної кампанії 2019 року (доповідав Качановський О.І., заступник директора з виробничої роботи), організації освітнього процесу у коледжі та педагогічного навантаження на 2019-2020 н. р. (доповідав Царук В.Ю., заступник директора з навчальної роботи), підсумків проведення конкурсу «Лідер коледжівської освіти» (доповідала Балдич Л. В., методист коледжу), стипендіального забезпечення за результатами сесії та вступної кампанії (доповідав Талімончук О.Г., заступник директора з виховної роботи), пожежної безпеки та утворенню невоєнізованих формувань (доповідав Кушнірук О. М., інженер з охорони праці та Ковальчук С.В., заступник директора з АГП) та різного.

 

Педагогічна рада відкритим голосуванням ухвалила наступні рішення:

  1. Результати успішності та відвідування студентів за ІІ семестр 2018/2019 навчального року обговорити на зборах відділень за участю представників адміністрації.
  2. Продовжити контроль за відвідуванням навчальних занять студентами.
  3. Прийняти новий набір студентів коледжу до студентської профспілкової організації.
  4. Затвердити плани роботи педагогічної ради та методичної ради коледжу на 2019-2020 навчальний рік.
  5. Затвердити педагогічне навантаження викладачам коледжу на 2019-2020 навчальний рік та погодити з профспілковою організацією коледжу.
  6. Укомплектувати новими меблями другий поверх гуртожитку №1 (шкафи, тумбочки).
  7. Придбати нові матраци в гуртожитку №1, №2 в кількості 100 шт.
  8. Частково відремонтувати асфальтне покриття на території коледжу.
  9. Відремонтувати покрівлю насосної станції.
  10. Встановити нові пластикові вікна в навчальному корпусі в кількості 20 шт.
  11. Вимірювання опору ізоляції та випробування її на електричну міцність у гуртожитках №1, №2 та у навчальному корпусі для отримання необхідного акту.
  12. Замінити 6 муфтових напорних гайок-перехідників на пожежні рукави у навчальному корпусі.
  13. Провести планову перевірку 20 вогнегасників у навчальному корпусі та гуртожитках коледжу.
  14. Поновити журнали обліку вогнегасників.
  15. Провести навчання та перевірку знань, працівників коледжу, з охорони праці та пожежної безпеки.
  16. Провести планове навчання по евакуації студентів та працівників коледжу з навчального корпусу та гуртожитків № 1 та № 2.
  17. Запланувати купівлю 10 вогнегасників по 5 кг для навчального корпусу та гуртожитків коледжу.
  18. Покращити профорієнтаційну роботу по вступу випускників коледжу в Національний університет біоресурсів і природокористування України, денної та міжкафедральну навчальну лабораторію ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» заочної форм навчання.
  19. Звіт про фінансовий стан коледжу станом на 29.08.2019 взяти до уваги.
  20. Продовжити роботу щодо погашення дебіторської заборгованості за навчання студентів, які були відраховані у 2015-2017 н. р.
  21. Розмістити з 02.09.2019 на депозитний рахунок вільні кошти від плати за послуги в сумі 3 млн грн.
  22. Оновити навчально-методичне забезпечення навчальних дисциплін відповідно до освітньо-професійних програм та забезпечити здобувачам освіти доступ до електронних навчальних матеріалів на веб-ресурсі коледжу.
  23. Провести у 2019-2020 н. р. конкурс «Лідер коледжівської освіти».
  24. Активізувати роботу при кабінетах і лабораторіях коледжу. Заслухати звіт про роботу завідувачів кабінетів і лабораторій на методичній раді коледжу.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування