Бліц інтерв’ю з випускником Кузнєцов Євгеній Анатолійович

Технічне відділення Рада роботодавців ТВ

30 травня 2019

 Інженер-геодезист

компанії «AzVirt» (Азербайджа́нська Респу́бліка)

 

Обираючи навчальний заклад, звертав увагу на професійний рівень викладачів, матеріальну базу, відгуки випускників коледжу. Проаналізувавши все, зробив свій вибір на користь  Рівненського державного аграрного коледжу (на даний час Відокремлений структурний підрозділ «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів та природокористування України»).

З 2007 по 2010 роки здобував освіту за спеціальністю «Землевпорядкування» (Геодезія та землеустрій)у найкращому коледжі України.

Роки навчання в Рівненському державному аграрному коледжі вважаю одними з найкращих в моєму житті. Найяскравішими спогадами за роки навчання  проходження навчальної практики з електронної тахеометрії на території гідропарку, адже під час практичного навчання ми не тільки закріплювали теоретичні знання, а й весело проводили час. Отримані знання під час навчання дуже допомогли в подальшій професійній діяльності, адже на даний момент працюю з сучасними геодезичними приладами (електронний тахеометр, GPS, безпілотний літальний апарат).

З викладачів найбільше запам’ятались: Качановський Олег Ігорович куратор та завідувач відділенням, Люльчик Вадим Олександрович – викладач геодезії, Русіна Неля Григорівна – викладач землевпорядного проектування.

Коледж дав мені можливість розвинутися як особистості. Завдяки знанням, які отримав під час навчання, маю можливість працювати в одній із найкращій світовій  компанії AzVirt.

Повну вищу освіту здобув у Національному університеті «Львівська Політехніка» в 2015 році за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», здобув ступінь вищої освіти – магістр. Під час навчання в університеті дуже допомагли знання, отримані в коледжі, студенти, що прийшли після навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації відрізнялися від випускників загальноосвітніх шкіл.

На сьогодні Євгеній є одним із кращих фахівців галузі геодезії, адже він виконує роботи пов’язані з інженерними геодезичними вишукуваннями та вимірюваннями: будівництво, реконструкція та обслуговування автомобільних доріг, мостів; терміналів, злітних смуг аеропортів.

Коледж дав мені путівку в життя та професію, яка мені дуже подобається. Бажаю рідному коледжу збільшення контингенту студентів, щоб ще більша кількість молоді змогла отримати якісні, доступні, професійні знання, як у свій час зробив я. Найщиріші вітання викладачам та працівникам за Вашу працю.