Перспектива співпраці шкіл і закладів вищої освіти на часі

Коледж

12 квітня 2019

12.04.2019 в НУВГП проходив другий день Міжнародної науково-практичної конференції «УНІВЕРСИТЕТ І ШКОЛА: ПЕРСПЕКТИВИ СПІВПРАЦІ», який містив у собі кілька інформаційних блоків, воркшопи та Brainstorm. Участь у заходах взяла Балдич Людмила Володимирівна, методист коледжу.

Так, керівник сектору «Освіта» при КМУ Оксана Руда презентувала Українську академію лідерства. Проректор з Українського католицького університету Тарас Добко говорив про кластер розвитку освіти і креативності та зміни в освітньому Львові завдяки співпраці.

«Robot-proofeducation: як освіта повинна реагувати на виклики штучного інтелекту», – таку тематику розвинув у своєму виступі співзасновник платформи безкоштовних масових онлайн-курсів Prometheus Олексій Молчановський.

Директор ННЦНО НУВГП Федір Швець розповів про значення незалежного оцінювання в отриманні якісної освіти у ЗНО, а начальник відділу якості освіти Віктор Корбутяк – про аналіз перевірки студентських кваліфікаційних робіт на антиплагіат.

Відбулися також воркшопи від Анни Тимошок «Технології 3D-друку в навчанні» та заступника директора ННЦНО Олександра Мороза «Як працює система незалежного оцінювання?».

А ще Brainstorm від завідувача відділу працевлаштування та профорієнтації Оксани Клюхи, в якому учасники шукали нові вектори у синергії університетів та шкіл.

Людмила Балдич, методист коледжу