Позачергове засідання педагогічної ради

Коледж

29 березня 2019

29 березня 2019 року відбулося позачергове засідання педагогічної ради ВСП "Рівненський коледж НУБіП України".

Розглядалися питання:

1. Про вибори ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Доповідає Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи.

2. Різне.

1. Заступник директора з навчальної роботи Царук  В. Ю. доповів про вибори ректора Національного університету біоресурсів і природокористування  України. Присутніх було ознайомлено з наказом Міністерства освіти і науки України від 14.03.2019 р. № 109-К «Про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України». Підкреслювалося, що в конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.

Качановський О. І., заступник директора з виробничої роботи, голова дільничої виборчої комісії, вніс пропозицію висунути кандидатуру доктора педагогічних наук, професора Ніколаєнка С. М. на посаду ректора НУБіП України.

Рішенням педради ухвалили: рекомендувати кандидатуру доктора педагогічних наук, професора Ніколаєнка С. М. на посаду ректора НУБіП України.

2. Заступник директора з навчальної роботи Царук  В. Ю. інформував присутніх про ухвалення на навчально-методичній раді НУБіП України матеріалів акредитування спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа та страхування та 121 Інженерія програмного забезпечення.

Гуменюк В. Д., завідувач відділення загальноосвітньої підготовки, відповідальний за ЗНО доповів про проведення на базі коледжу пробного ЗНО та його результати.

Василь Царук, заступник директора з навчальної роботи