«Rivne It Career Day – драйвує, або нам потрібен Ваш інтелект!» З таким девізом 8 IT-компаній із Rivne It Cluster звернулися до більш як 150 учасників Дня карʼєри для IT-сфери: Softserve, RenomeSmart, Selecto, 32×32, Honeycomb, /shortcute, Zagrava games, Агенція сталого розвитку міста. До цього заходу долучилися і студенти нашого коледжу відділення програмування, яких запросила менеджер з персоналу компанії РЕНОМЕ-СМАРТ Неля Вербицька  проводився на базі НУВГП. Учасникам було запропоновано понад 40 вакансій в IT-сфері.

«Учасник події РЕНОМЕ-СМАРТ – продуктова компанія, нам потрібні спеціалісти в R&D, ми працюємо із розробкою не лише софтової частини, але ще й у сфері hardware, тому нам потрібні фахівці різних рівнів – ті, які зможуть працювати в полях, в майстерні займатися відновленням електроніки, фахівці, які займатимуться віддаленою підтримкою та аутсорсингом», – розповідає HR компанії Дмитро Дегтярьов.

Кожна компанія проводила різні конкурси і можна було отримати круті подарунки. Представники компанії Zagrava games давали можливість спробувати свої сили у віртуальній грі (очки VR). Softserve давала можливість спробувати свої сили у розвʼязані різних головоломок.

Учасники Rivne It Career Day залишили свої анкети для наших HR, кращих із кращих запросять на співбесіду. Гостей також пригощали чаєм, кавою та смаколиками.

Мар'яна Хамуда, студентка 32-ІП