Формування професійних компетентностей студентів – важлива тема для обговорення для викладачів обліково-економічних дисциплін

Коледж

28 листопада 2018

27 листопада 2018 р. у Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі  м. Рівне відбулося обласне методоб’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін з теми «Формування професійних компетентностей студентів шляхом впровадження інтерактивних методів в освітній процес», відповідно до Календарного плану роботи обласних методичних об’єднань вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації на 2018-2019 навчальний рік, затвердженого протоколом № 1 від 07.09.2018 р.

Викладачі економічного відділення Гулюк Юлія Сергіївна та Чернега Ірина Григорівна були учасниками вищезгаданого заходу.

Гулюк Ю.С. виступала з доповіддю на тему: «Аграрні розписки як альтернативне джерело фінансування агробізнесу», яка визвала жваве обговорення.

Учасники заходу обмінялись думками і поглядами щодо стану викладання обліково-економічних дисциплін та можливостями використання компетентнісного підходу при їх вивченні.

Гулюк Юлія, викладач економічних дисциплін