Виховна година «Рейтинг України в світі»

Економічне відділення

21 листопада 2018

21  листопада 2018 року на економічному відділенні відбулася виховна година на тему «Рейтинг України в світі». Метою проведення виховної години є ознайомлення студентів з показниками стану не тільки економіки України, що характеризують та позиціонують її в світі.

 Назар Борисов (студент 31-П) та  Червінська Катерина (студентка 4-Об) продемонстрували презентації щодо сучасного стану нашої держави в світовому рейтингу. Ознайомили із  загальними статистичними показниками, а також спеціальними соціальними, економічними та політичними індексами розвитку країни.

Студентка 32-О Лущевська Вікторія провела порівняльний аналіз в презентації здобутків Китаю на тему «Піднебесна: на шляху до інноваційної  держави-лідера».

Студенти прийняли активну участь в обговоренні та оцінці представлених рейтингів, звернули увагу на актуальність обраної теми. Загалом проведений вище аналіз стану нашої держави показав надзвичайну складність нинішньої соціально-економічної ситуації в Україні, яка бажає бути кращою.

Сучасні умови розвитку економіки нашої країни ставлять перед викладачами мету виховати молодих спеціалістів для нашої держави, які б зі своїми здобутими знаннями створювали та розвивали вітчизняну економіку України.

 

Ірина Мартинова, завідувач економічного відділення