АРТАГРОФЕСТ-2018

Групи загальноосвітньої підготовки

16 листопада 2018

15 листопада, в рамках святкування Дня працівників сільського господарства, втретє в нашому коледжі відбулася виставка-конкурс «АРТАГРОФЕСТ-2016». Даний захід організувала циклова комісія загальноосвітніх дисциплін, а зокрема викладачі біології та хімії Капітула І. К. та Шелепенко О. І.

Студенти загальноосвітнього відділення підготували цікаві та оригінальні композиції виготовлені із овочів, фруктів, насіння та інших дарів природи. Журі, під керівництвом заступника директора з виховної роботи Талімончука О. Г.,  оцінивши роботи студентів та презентаційний матеріал до них, визначили переможців та нагородили дипломом за І місце студентів 11-Д групи (куратор Капітула І. К.). ІІ місце отримала 11-О група (куратор Бондарчук І. П.), а ІІІ місце здобула 11-Ф група (куратор Тригубець Л. Р.). Інші учасники заходу були відзначені заохочуваними дипломами: 11-З група (куратор Рудько О. М.) за творчу композицію, 11-Ю група (куратор Басюк О. П.) за креативну композицію та 11-Б група (куратор Сасовський Т. А.) за оригінальну композицію.

Даний конкурс показав, що студенти вміло поєднали працьовитість та креативність в одне єдине ціле і створили із плодів аграрної праці та дарів осінньої природи справжні мистецькі витвори.

Олексій Шелепенко, викладач хімії та біології