Міжнародний день без паперу

Технічне відділення

24 жовтня 2018

 

Екологічний календар.

25 жовтня

Міжнародний день без паперу.

Щорічно кожен четвертий четвер жовтня відзначається як   Міжнародний день без паперу. Цей день покликаний привернути увагу громадськості до проблеми надмірного використання паперу. «Навчимося раціонально використовувати папір!» — така основна теза міжнародної «безпаперової» кампанії. В цей день компанії і людиділяться особистим досвідом скорочення нераціонального витрату паперу і проводять власні акції підтримки.

Мета Міжнародного дня без паперу (World Paper Free Day)-показати на реальних прикладах, як і за допомогою яких технологій кожна організація може внести свій вклад у збереження природних ресурсів. Унікальність акції в тому, що вона приносить користь не тільки природі, але й бізнесу. Використання технологій електронного документообігу, оптимізація бізнес-процесів в компаніях дозволяють організаціям поступово скорочувати витрати на друк, зберігання і транспортування паперу. Тенденції світового споживання паперу говорять про те, що необхідні колективні заходи по залученню уваги до проблеми. За останні 20 років витрати паперу збільшилися приблизно на 26%.

Запрошуємо всіх студентів та працівників приєднатись до акції, раціонально використовувати папір, переходити на електронні носії інформації, збирати макулатуру.

Це повинен знати кожен!

Економія чи переробка тонни паперу дозволяє «врятувати»

17 дерев,

26000 літрів води,

3 кубічних метра землі,

240 літрів пального і

4000 кВт/год електроенергії

Екологічна агітбригада «Збережемо природу разом».

Екологічний гурток «Джерело»