Екскурсія в Рівненську філію ДП «ДІПРОМІСТО»

Технічне відділення

24 жовтня 2018

 

23 жовтня 2018 року викладачами Масло О. А., Петриковською А.А. та Павленком О.І. було проведено екскурсію в Рівненську філію ДП "Український державний науково-дослідний інститут проектування міст "ДІПРОМІСТО" імені Ю.М. Білоконя для студентів 41-Д, 31-Б та 32-Б груп спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія».

Сучасна діяльність Інституту "ДІПРОМІСТО" базується на синергії науково-інженерного прагматизму та архітектурно-мистецького креативу у галузі формування сприятливого середовища життєдіяльності людини через впорядкування простору.

Студенти мали можливість поспілкуватись з директором Семенченком Р.І., який розповів про багаторічну історію діяльності проетної організації, її основні напрями діяльності: розроблення містобудівної документації, житлово-цивільне будівництво, ведення авторського нагляду за будівництвом, обстеження будівель, споруд і мереж з оцінкою їх технічного стану та визначення категорії складності, виконання функцій генерального проектувальника та про визначні роботи виконані інститутом:

- детальний план м. Здолбунів, обмежений вул. 2-го Лютого та вул Л. Українки

- квартал житлової та громадської забудови по вул. Костромській та Гагаріна у м.Рівне в 9-ти поверховому варіанті з вбудованими приміщеннями та інженерним забезпеченням

- житловий квартал з об’єктами соцкультпобуту по вул. Гагаріна у м.Рівне в 16-ти поверховому монолітному варіанті з вбудованими приміщеннями та інженерним забезпеченням

- торговий центр «МЕТРО», м.Рівне

- центральна районна лікарня в смт. Володимирець і інші.

Також провідний конструктор Рябець В.В. провів екскурсію по різним проектним відділам інституту.

Студенти отримали багато цікавої та корисної інформації про їхню майбутню професію.

Ольга Масло, Алла Петриковська, Олександр Павленко, викладачі циклової комісії будівельних дисциплін.