Екскурсія в ЗАТ «ПЛОДОРОЗСАДНИК»

Технічне відділення

18 жовтня 2018

18 жовтня 2018 року студенти  21-З групи технічного відділення спеціальності «Геодезія та землеустрій» та члени гуртка  «Аграрний експерт» відвідали Закрите акціонерне підприємство «ПЛОДОРОЗСАДНИК», з  метою вивчення структури та виробничих процесів аграрного підприємства.

Під час екскурсії  майбутні  землевпорядники  спостерігали за роботою тваринницької ферми, машинно-тракторного парку господарства. Ознайомилися із  організацію території садів та  технологією вирощування саджанців плодових дерев.  

Основною діяльністю аграрного  підприємства є:

Крім того, господарство  реалізує саджанці різних сортів яблуні, груші, абрикоса, персика, та ін., а також ягідників смородини, крижовника та ін., в роздріб та оптом. При замовлені 500 саджанців в Рівненській обл., та 1000 за межами проводить розбивку, посадку та догляд за садом протягом 2 років безкоштовно. 

Хочемо зауважити, що голова правління ЗАТ «ПЛОДОРОЗСАДНИК» Свінтозельський Вадим Миколайович   є випускником нашого навчального закладу, спеціальності «Землевпорядкування» та висловити йому щиру подяку за цікаву розповідь, та за можливість надану студентам побачити на власні очі робочий процес аграрного підприємства.

 

Неля Русіна, Ольга  Петрова,  викладачі та керівники гуртка «Аграрний експерт»