Концерт, присвячений Дню юриста

Юридичне відділення

08 жовтня 2018

День юриста з'явився в календарі України за Указом Президента № 1022/97 від 16.09.1997 р. Це свято  об'єднує юристів різних сфер діяльності, що стоять на захисті прав і свобод українців. День юриста - це професійне свято людей все життя яких підпорядковане гаслу «Знати право, служити праву, захищати право».

8  жовтня 2018 в ВСП «Рівненському коледжі Національного університету біоресурсів та природокористування України»  стартував  тиждень циклової комісії юридично-соціальних  дисциплін.

 Під керівництвом Чорнобривої Ольги Вікторівни був проведений  святковий концерт, присвячений Дню юриста. Вступне слово було надано заступнику директора з навчальної роботи Царуку Василю Юрійовичу, який привітав усіх зі святом та побажав наснаги та натхнення викладачам та здобувачам освіти юридичного відділення.

Ведучими даного заходу стали Концемал Юрій (31 –Ю)  та Ігнатюк Олеся (32-Ю).

Піднімали  настрій глядачам  веселими піснями   Степанюк Яна (32-Ю) та дует здобувачок  освіти 22-Ю та 21-Ю.

На концерті презентували свої спортивні  досягнення Хабіб Самедов та Тимур Самедов -  гордість юридичного відділення. Дивувала присутніх неймовірним номером гімнастка з 41-Ю групи Приварська Олександра.  

В кінці заходу майбутні правники презентували відео привітання та пісню про улюблене юридичне відділення.

Ще раз вітаємо теперішніх і майбутніх юристів з професійним святом. Бажаємо  Вам професійних звершень, успіхів і перемог у розбудові дійсно ефективної правової системи в нашій державі!

 Анастасія Йонтко