Воркшоп «Соціальні мережі для сучасного ведення бізнесу»

Юридичне відділення

26 вересня 2018

Удосконалюватися – значить мінятися, бути досконалим – означає змінюватися часто.

Уїнстон Черчілль

26 вересня відбувся воркшоп «Соціальні мережі для сучасного ведення бізнесу», якийпровів Rivne StartUp Club за підтримки Громадського бюджету міста в Міському будинку культури (вул. Соборна, 3 Д).

На дану подію завітали здобувачі освіти юридичного відділення за ініціативою викладачки юридичних дисциплін Ірини Матковської.

Мета заходу – закріпити теоретичні знання з дисципліни “Конституційне право України», «Організація юридичної служби в суспільному виробництві», щодо реалізації права громадян на підприємницьку діяльність. Зокрема, здобувачі освіти оволоділи знаннями щодо: використання соцмереж для підвищення лояльності клієнтів; створення стабільного каналу продаж та побудови основної суми продаж через соціальні мережі; про креативне просування свого товару або бренду через Інтернет та важливість соціальних мереж для впізнаваності та успішності бізнесу.

Популярні соціальні мережі Facebook, Twitter та Instagram вже давно перестали бути просто каналом комунікації і стали рушійними інструментами для ведення бізнесу.

Спікерами події виступили: Женя Тихонов - засновник та директор Івент-агенція "Tikhonov сoncert and event agency". Успішний бізнесмен міста Луцьк та порядний сім'янин. Завдяки якісному SMM агенція діє вже більше як 50-ти містах Західної України та невпинно розвивається. Екатерина Гончарук - засновник та дизайнер авторського бренду жіночого одягу Showroom Boudoir, постійний учасник всеукраїнських та місцевих fashion-показів. Свій бізнес розпочала в соцмережах на платформі instagram та facebook, використовуючи їх, як основний канал продаж. Maxim Bezeka - директор медіа-центру компанії Агроцентр. Анна Марчук - майстриня, засновник етно-бренду Anna Marchuk. Її бренд набув успішності тавпізнаваності завдяки соціальним мережам.

Спікери розповіли здобувачам освіти куди йти та як реєструвати бізнес, розкрили помилки, які допускають "новачки" при реєстрації. Також присутні отримали унікальну можливість дізнатися про те, як фізичній особі - суб’єкту підприємницької діяльності, в залежності від характеру бізнесу, визначитися з вибором системи оподаткування. Здобувачі освіти в повній мірі оволоділи знаннями щодо порядку ведення, реєстрації підприємницької діяльності та почули власні історії успіху креативних рівнян, власників успішного бізнесу.

Мета заходу була досягнута. Висловлюємо подяку організаторам заходу за можливість здобувачам освіти долучитись до цікавої розмови щодо основ застосування соціальних мереж для ведення підприємницької діяльності. Посилання на інформацію - Rivne StartUp Club.

Ірина Матковська, викладачка юридичних дисциплін