Педагогічний ОСКАР 2018 – визнання професіоналів - "НМЦ "Агроосвіта"

Юридичне відділення

23 квітня 2018

Для виявлення та підтримки творчої діяльності педагогів, залучення широкого кола освітян до створення, вивчення та поширення сучасних інноваційних освітніх технологій та педагогічних практик у  поточному навчальному році в НМЦ «Агроосвіта» був проведений конкурс професійної майстерності педагогічних працівників технікумів  та коледжів «Педагогічний ОСКАР-2018». Конкурс проходив у два етапи: відбірковий – у навчальному закладі та заключний – у НМЦ «Агроосвіта». На заключний етап конкурсу представлено 215 творчих робіт за 10 номінаціями із 85 закладів вищої освіти.

5 квітня 2018 р. відбулося урочисте вручення нагород переможцям  конкурсу «Педагогічний ОСКАР-2018» за участю  Кременя Василя Григоровича,  президента Національної академії педагогічних наук України, доктора філософських наук, голови конкурсної комісії , Констанкевич Ірини Мирославівни, народного депутата України, голови підкомітету з питань позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти та освіти дорослих Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Козієвської Олени Іванівни,  заступника завідувача секретаріату  Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України, членів конкурсної комісії. 

В номінації «Інноватика в організації позааудиторної (гурткової) роботи з навчальної дисципліни» було представлено 19 творчих робіт (досвід проведення квестів, тренінгів, методичні рекомендації функціонування з проведення екологічних, спортивно-масових заходів, конкурсів,  студентських конференцій). Визначено три призових місця.

Викладач вищої категорії, викладач-методист Матковська Ірина Дмитрівна здобула І місце за інтерактивний правовий проект «ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА: ПРОСТОРОВА ОСНОВА УТВОРЕННЯ І ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ».

Висловлюємо подяку державній установі «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» за співпрацю, відзначення переможця та можливість розкрити педагогічну індивідуальність.

Ірина Матковська, викладач юридичних дисциплін