Проект «StartUP Club»

Юридичне відділення Коледж

20 квітня 2018

20 квітня 2018 року у місті Рівне по вулиці Соборна 112 (в конференц-холі «Manhattan City Hall») громадська огранізація «StartUP Club» провела воркшоп – «Навчання. Кар’єра. Бізнес».

Мета воркшопу: поділяться з молоддю як розпочати власну справу. Допомогти бажаючим розробити свій бізнес-план та показати як на досвіді звичайних людей можна підніматися по кар‘єрних сходинках.

Спікери зі столиці презентували практичні кейси:

  • Мотивація виду діяльності
  • Потенціал креативної економіки для власної справи в Україні
  • Як обрати сферу, що заряджає і наповнює? Трансформація її у бізнес
  • Як навчитися правильно позиціонувати себе
  • Як дізнатися, як ефективно просувати власні ініціативи

Програма передбачає практичні кейси реалізованих проектів, навчальні семінари та тренінги з ефективної роботи в команді, навичок спілкування, планування діяльності та бюджет організації, мистецтва публічного виступу.

Під час проведення воркшопу гості зі столиці ознайомили громадськість Рівненської області з сучасними технологіями ведення власної справи. Головним спікером заходу був голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко, який поділиться власним досвідом, розповість про програми та нові можливості для мешканців регіону. Молодь мала нагоду дізнатися актуальну інформацію з першоджерел, а також задати питання, які потребують обговорення.

Учасниками воркшопу стали Випускники університетів, які шукають першу роботу, випускники шкіл, які визначаються з майбутнім фахом, лідери молодіжних ініціатив, демобілізовані військові, які будують життя в мирних умовах, літні люди, які прагнуть змін та додаткової самореалізації.

Учасниками від ВСП «РК НУБіП України» стали студенти різних спеціальностей, зокрема, Христюк Ірината Климчук Анна (32-Ю); Матковський Богдан та Денисюк Дмитро (21-Ю).

Основне задання тренінгу – познайомити молодь з найкращими стартапами, навести приклади успішного досягнення цілей.

StartUP Club – громадська ініціатива, яка є неполітичною, некомерційною та нерелігійною. Проект відкритий до співпраці з партнерами та має відповідні регіональні акценти: Dnipro StartUP Club, Rivne StartUP Club, Kyiv StartUP Club, Vinnytsia StartUP Club, Obukhiv StartUP Club.

Христюк Ірина, Климчук Анна, студенти 32-Ю групи