День відкритих дверей в НУБіП України

Коледж

20 квітня 2018

День відкритих дверей – це традиційний захід, у рамках якого майбутні студенти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до освіти. Так 19 квітня 2018 року Національний університет біоресурсів і природокористування України зустрічав випускників коледжів і технікумів. Від нашого коледжу до базового закладу було делеговано 21 студент різних спеціальностей під керівництвом Пастушенко Н. В., фахівця по сприянню працевлаштування випускників.

Знайомство з університетом розпочалося з головного корпусу 3, у якому і приймали гостей. З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернувся проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович. Він розповів про успіхи НУБіП та перспективи майбутніх студентів.

Далі студентам була запропонована зустріч з деканами факультетів у різних корпусах університету:

  • економічний факультет, декан Діброва Анатолій Дмитрович,
  • конструювання та дизайну, Ружило Зіновій Володимирович,
  • факультет інформаційних технологій, декан Глазунова Олена Григорівна,
  • юридичний факультет, декан Яра Олена Сергіївна.

Про базу факультету, умови навчання та проживання крім деканів розповіли і наші випускники, які вже є студентами НУБіП і навчаються на факультеті інформаційних технологій, Артемчук Вікторія та на юридичному факультеті, Бобошко Владислав. Не з усіма випускниками вдалося зустрітися. Адже, незабаром в університеті відбудеться гала-концерт "Голосіївська весна 2018" і наші колишні випускники залучені до цього дійства. Бажаємо їм успіху!

Наталія Пастушенко, фахівець по сприянню працевлаштування випускників