Розважальна гра ”Хто зверху?”. Хлопці проти дівчат у ВСП  ”Рівненський коледж НУБіП України”

Технічне відділення

03 квітня 2018

 

03 квітня у ВСП  ”Рівненський коледж НУБіП України” була проведена розважальна гра "ХТО ЗВЕРХУ?", між командами дівчат з 31-Д групи та хлопців 32-Б групи, яка отримала шалений інтерес серед студентів та була приурочена до тижня будівельних дисциплін! 

 

Команду хлопців представляли: Миронець Владислав; Головчак Олексій; Мархайчук Сергій; Калашніков Юрій та ведучий Остапец Дмитро.

Прекрасну половинупредставляли: Древецька Оля; Басюк Ірина; Васильчук Марія; Багнюк Олена та чарівна ведуча Бондар Віта.

Верховним суддею (голосом зверху) був викладач будівельних дисциплін Медвідь М.М.

Після кожного раунду перемогу отримували то ДІВЧАТА, то ХЛОПЦІ! Цікавими були конкурси: «Збери літери», «Вгадай пісню», «Імітація», «Хто я?», «Зірки в ряд», «Обмін ролями».

Неймовірно цікавим було додаткове завдання «Дивоглядки», де приймали участь капітани команд, які всіх вразили своєю витримкою. Також усі ми дізнались, що 67% ХЛОПЦІВ не знають різницю між акварельними та масляними фарбами, а лише 18% ДІВЧАТ запізнюються на першу пару.

За результатами 6 раундів перемогли ДІВЧАТА! Отже, дуель чоловічого і жіночого світів завершилась тим, що все-таки ДІВЧАТА зверху.

 

На святі були присутні Талімончук О.Г. (заступник директора з виховної роботи), викладачі та студенти коледжу.

       

 Михайло Медвідь,  викладач будівельних дисциплін

 Олександр Павленко, голова циклової комісії будівельних дисциплін