ХІ Всеукраїнська олімпіада з інформатики

Відділення програмування

29 березня 2018

29 березня 2018 року на базі Костопільського будівельно-технологічного коледжу НУВГП відбувався ІІ етап ХІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп'ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області. 

12 учасників та 12 викладачів завітали у стіни Костопільського вищого навчального закладу. З вітальним словом до учасників звернувся директор Алексєйчук Андрій Петрович. він розповів про історію коледжу та його традиції. У коледжі навчається 260 студентів, які здобувають робітничі професії та здобувають ОКР молодшого спеціаліста.

Наш коледж представляла студентка 22-П групи Хамуда Мар'яна, керівник Матвійчук Тетяна Адамівна. Супроводжувала Мар'яну завідувач відділення програмування Якимчук Ірина Олександрівна.

Після цього, Марценюк Микола Васильович, голова обласного методичного об'єднання викладачів інформатики ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області ознайомив учасників з програмою олімпіади.

Учасники олімпіади були з Дубенського, Млинівського, Сарненського, Костопільського районів та з міста Рівне. Для виконання пропонувалися тестові завдання та практичні з використанням програмного забезпечення Microsoft Word 2010, Microsoft Excel 2010, Microsoft Access 2010. Максимальна кількість за кожне завдання становила 20 балів.

У результаті наша студентка посіла V-те місце та набрала у нелегкій боротьбі 49,3 бали. Це на 22,5 бали менше ніж переможець Гурінович Костянтин з Технічного коледжу НУВГП.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування