Альтернативне паливо - твоя екологічна незалежність

Технічне відділення

14 березня 2018

14 березня 2018 року, в рамках проведення тижня землевпорядних дисциплін в коледжі, відбулосявідкрите засідання екологічного гуртка «Джерело» на тему «Альтернативне паливо - твоя екологічна незалежність». Засідання проходило в формі ділової зустрічі студентів других курсів спеціальностей «Геодезія та землеустрій» та «Будівництво та цивільна інженерія» з головою обласної громадської організації «За чисте довкілля»Кузьмичем Василем Степановичем.

На зустрічі обговорювались питання досвіду іноземних країн у впровадженні альтернативних джерел енергії та енергозберігаючих технологій, можливості їх використання в Україні в найближче десятиліття, причини і фактори що сприяють їх впровадженню. Василь Степанович представив відеофільм «Впровадження проекту виробництва пеллет» в селі Миньківці Дубенського району за сприяння Глобального екологічного фонду Програми малих грантів ООН в Україні.

Студенти-гуртківці Демчук Анастасія, Михалочко Марія, Крук Діана, Ющук Анастасія, Парчук Ірина, Ворожбит Тетяна, Романюк Людмила розробили проекти та виступили з доповідями «Альтернативні джерела енергії», «Деревні пелети – чисте довкілля», «Енергетичні рослини України».

Впровадження альтернативних джерел енергії це основний напрямок європейських держав та України, що сприятиме економічній незалежності нашої держави та відверненню глобального потепління.

 

керівник гуртка, викладач екології Малимон Стефанія Стефанівна

завідувач технічного відділення Люльчик Вадим Олександрович.