Свято весни

Коледж

08 березня 2018

Дорогі наші викладачки, співробітниці, студентки!

Сердечно вітаємо Вас, прекрасну половину робочого колективу,  

із весняним святом – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Не інакше – день Жінки. Це свято кожної свідомої людини, небайдужої до природних цінностей та людських пріоритетів. Для чоловіків дівчина, дружина, особливо дружина – уособлення затишку, статусу, роду, продовження життя. Хочеться, щоб кожна жінка відчула романтику сьогоднішнього дня, його яскравість і чарівність: перші весняні промені, скромне цвірінькання птахів, знайомі теплимі аромати…

Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро і любов. Нехай Ви завжди будете щасливі, оточені ніжністю і турботою, нехай Вас завжди супроводжує впевненість у завтрашньому дні, нехай чоловіки обертаються вслід, коли бачать таку неземну красу!

Милі пані нашого колективу, будьте щасливі і відкриті для нових, прекрасних горизонтів! Бажаємо, щоб цей день 8 березня стане початком найсвітлішої смуги у Вашому житті, щоб були присутні тільки позитивні емоції, тільки гарний настрій, посмішки, сміх і радість! А у професійному плані – кар’єрного зростання та підвищення зарплати! Будьте щасливі, наші красуні і розумниці, найкрасивіші і ніжні!

Зі святом вас!

Ярослав Корсун, директор коледжу, Заслужений працівник освіти України