Збори трудового колективу ВСП «РК НУБіП України»

Коледж

11 січня 2018

11 січня 2018 року у Рівненському коледжі Національного університету біоресурсів і пиродокористування України відбулися збори трудового колективу. На зборах розглядалися такі питання:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Звіт директора коледжу Корсуна Я.П. про діяльність колективу ВСП «РК НУБіП України» за 2017 рік.
  2. Вибори делегатів на Конференцію трудового колективу Університету, яка відбудеться 26 січня 2018 року в НУБіП України.
  3. Погодження Пропозицій щодо покращення житлово-побутових умов у гуртожитках коледжу і забезпечення дотримання Правил внутрішнього розпорядку у гуртожитках коледжу.
  4. Погодження Колективного договору між адміністрацією і профспілковим комітетом ВСП «РК НУБіП України» на 2018-2023 роки.
  5. Звернення трудового колективу у міський суд міста Рівне та Рівненську місцеву прокуратуру.

Директор коледжу Корсун Ярослав Петрович підсумував зроблену роботу трудового колективу впродовж 2017 року та ознайомив присутніх з перспективним планом роботи коледжу на 2018 рік.

РІШЕННЯ ЗБОРІВ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ КОЛЕДЖУ

  1. Затвердити Звіт директора коледжу Корсуна Ярослава Петровича про діяльність колективу ВСП «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» за 2017 рік.
  2. Обрати делегатами на Конференцію трудового колективу Університету, яка відбудеться 26 січня 2018 року в НУБіП України, Корсуна Я. П., директора коледжу та Качановського О.І., голову профкому працівників коледжу.
  3. Погодити Пропозиції щодо покращення житлово-побутових умов у гуртожитках коледжу і забезпечення дотримання Правил внутрішнього розпорядку у гуртожитках коледжу.
  4. Погодити Проект колективного договору між адміністрацією і профспілковим комітетом ВСП «РК НУБіП України» на 2018-2023 роки.
  5. Підтримати звернення трудового колективу у міський суд міста Рівне та Рівненську місцеву прокуратуру.

Олександр Талімончук, заступник директора з виховної роботи