Підсумки діяльності колективу коледжу

Коледж

30 грудня 2017

Із завершенням 2017 року прийшов час підводити підсумки, готувати річні звіти, аналізувати досягнення та планувати, над чим ще доведеться попрацювати. І хоча для коледжу 2017 рік був не простим та все ж у результаті є чим пишатися.

Відповідно до наказів МОН «Про ліцензування освітньої діяльності» видано ліцензії на освітню діяльність ВСП «РК НУБіП України» і у 2018 році коледж зможе здійснювати набір студентів на навчання за першим (бакалаврським) рівнем з трьох спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 121 Інженерія програмного забезпечення, 193 Геодезія та землеустрій.

Проведено ліцензування освітньої діяльності у сфері професійно-технічної освіти за професіями:

Код згідно з

класифікатором 

професій ДК003:2010

Найменування професії

(класу класифікаційного 

 угруповання) 

Ліцензований

обсяг

4112Оператор комп’ютерної верстки75
5220 Продавець продовольчих товарів50
4212Касир (в банку)  50
4121  Офісний службовець (бухгалтерія)50
7141 Маляр 50
7122Муляр50
4144  Діловод 75


21 грудня 2017 року в Дипломатичній академії при Міністерстві закордонних справ України під егідою Асамблеї ділових кіл України відбулася Урочиста церемонія нагородження. Директору коледжу, заслуженому працівнику освіти України, Ярославу Петровичу Корсуну, за рішенням Президії та Науково-експертної Ради Програми «Лідери ХХІ століття» присвоєно Почесне звання «Лицар Вітчизни» з врученням ордена «Золотий хрест честі і звитяги «Лицар Вітчизни» з посвідченням, іменного диплома, почесної іменної зброї – оригінальної лицарської шаблі та нагрудного знаку Лицарського Легіону України.

Рівненський коледж НУБіП України став переможцем Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації в 2017 році.

За підсумками Державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення «Агроосвіта» Міністерства освіти і науки України у фінальних змаганнях брали участь 90 команд, 580 учасників. У зональних та фінальних змаганнях були представлені команди 44 навчальних закладів.

27 грудня 2017 року у Рівненській обласній державній адміністрації відбулося нагородження кращих спортсменів, тренерів за підсумками 2017 року.

ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» посів І місце за результатами участі в обласних студентських спортивних іграх серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

У номінації «Кращий спортсмен року» нагороду отримала студентка 32-З групи Залізко Ірина, яка стала чемпіонкою Європи з боротьби сумо.

Викладачі коледжу є постійними учасниками конкурсу «Педагогічні інновації», що організований ДУ «НМЦ «Агроосвіта».

За результатами рейтингу аграрних технікумів і коледжів, які брали участь у конкурсі «Педагогічні інновації» у 2016-2017 навчальному році, Відокремлений структурний підрозділ «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» посів І місце серед 110 навчальних закладів із загальною сумою балів 2897 (2245 – основні бали і 652 – додаткові бали).

Започатковано конкурс «Лідер коледжівської освіти». На конкурсі були наступні номінації.

Завідувач відділення – лідер коледжівської освіти;

Голова циклової комісії – лідер коледжівської освіти;

Викладач – лідер коледжівської освіти;

Куратор навчальної групи – лідер коледжівської освіти;

Завідувач кабінету (лабораторії) – лідер коледжівської освіти;

Керівник гуртка – лідер коледжівської освіти;

Студент року – лідер коледжівської освіти.

Переможцями стали:

  1. МАРТИНОВА Ірина Миколаївна, завідувач економічного відділення;
  2. ОЛІЙНИК Ганна Анатоліївна, голова циклової комісії економічних дисциплін;
  3. КУПЧИШИНА Тетяна Володимирівна, викладач соціальних дисциплін;
  4. КУДЕЛЯ Оксана Олексіївна, куратор навчальної групи відділення програмування;
  5. НОВІЦЬКИЙ Сергій Броніславович, завідувач лабораторії «Навчальна бухгалтерія»;
  6. КУШНІРУК Олександр Миколайович, керівник гуртка «Картографи Google м. Рівне»;
  7. ТРОФИМЧУК Вадим Сергійович, студент відділення програмування, який став переможцем конкурсу серед студентів у коледжі та представляв коледж на Регіональному конкурсі «Студент року 2017» і посів третє місце, нагороджений премією.

25 жовтня 2017 року у відповідності до «Порядку проведення огляду-конкурсу спортивних баз аграрних вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації у 2017 році» на базі ВСП «РК НУБіП України» відбулося засідання регіональної конкурсної комісії. Участь у регіональному конкурсі взяли дев’ять аграрних навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Рівненської, Волинської та Хмельницької областей. Наш коледж посів ІІ місце з сумою балів 91.

28 листопада 2017 року на базі Житомирського агротехнічного коледжу відбувся регіональний етап огляду конкурсу на кращу організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія». В огляді взяли участь представники лабораторій Житомирського агротехнічного коледжу, технікуму землевпорядкування Житомирського НАЕУ, Новочорторийського технікуму Житомирського НАЕУ,ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», Млинівського державного технолого-економічного коледжу, ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж», Шепетівського коледжу Подільського ДАТУ. За результатами голосування журі Рівненський коледж виборов ІІ місце.

За результатами роботи відокремлених підрозділів НУБіП України у 2017 році Рівненський коледж НУБіП України увійшов до п’ятірки кращих закладів вищої освіти – відокремлених підрозділів Університету.

Вітаємо переможців цього року, бажаємо нових звершень і усіляких гараздів у новому році.

Ярослав Корсун, директор коледжу,

Заслужений працівник освіти України