Лист до Святого Миколая

Відділення програмування Благодійність

08 грудня 2017

08 грудня 2017 р. у Клеванській спеціальній школі-інтернат для дітей з вадами зору відбулося свято «100 днів навчання», на яке запросили представників ВСП «РК НУБіП України».

В рамках тижня програмування та інформаційних дисциплін був проведений благодійний ярмарок «Кулінарні лайфхаки», де викладачами та студентами коледжу було зібрано 2000 грн., які витратили на канцелярію для першокласників школи-інтернату.

Не за горами Свято Миколая, яке чекає кожна дитина нашої країни. Вихованці Клеванської спеціальної школи-інтернат для дітей з вадами зору написали йому листи-прохання. Тож відділенням програмування була проведена акція «Лист до святого Миколая», на якій було зібрано 5 000 грн. від всіх студентів та викладачів коледжу для відповіді на 18 листів учнів школи-інтернату.

Крім цього, викладачі, студенти коледжу та їх батьки принесли іграшки, одяг, дитячу літературу тощо. Які також були передані особисто дітям інтернату.

Подарунки на святковому концерті вручили викладач коледжу Куделя О.О. та студенти відділення програмування:

  1. Олексійчук Ілля, 11-П група,
  2. Хамуда Мар’яна, 22-П група,
  3. Мельник Ганна, 22-П група,
  4. Самолюк Віталій, 22-П група,
  5. Семенюк Владислав, 31-П група,
  6. Довгорукий Андрій, 31-П група.

У відповідь отримали схвальні посмішки та блиск в дитячих очах.

 

Дякуємо студентам та викладачам коледжу, які виявили бажання побути Святими Миколаями для діток, а також всіх небайдужих, що приєдналися до цієї акції.

Оксана Куделя, викладач програмування

та інформаційних дисциплін