Відкрите засідання гуртка “Language Club”

Групи загальноосвітньої підготовки

01 грудня 2017

Актуальність роботи гуртка  іноземної мови для студентів коледжу пов’язана з оновленням змісту навчання іноземних мов – спрямуванням навчальної діяльності на вироблення у студентів необхідної  комунікативної компетенції, яка в майбутньому сприятиме їх успішній соціалізації і забезпечується лінгвістичним, мовленнєвим і соціокультурним досвідом.

1 грудня 2017 року відбулося відкрите засідання гуртка  “Language Club” з теми “Love Ukraine with all of your heart”,  мета якого –  активізувати лексику з даної теми, вдосконалити навички усного мовлення, розвивати інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності студентів; розширити кругозір та світогляд, формувати позитивну мотивацію до вивчення англійської мови; виховувати у студентів почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, формувати переконання у нетлінності духовних скарбів народу, повагу до символів України.

Декламуючи вірші, виконуючи пісні, переглядаючи навчальні відеофільми англійською мовою та обговорюючи їх, студенти вчаться застосовувати свої знання на практиці. Члени гуртка мали можливість продемонструвати свої вміння та навички, самостійність та впевненість в собі.

       

                          Оксана Маляр, Ірина Музичук викладачі гуманітарних дисциплін