Обласне методичне об’єднання викладачів української мови та літератури

Групи загальноосвітньої підготовки

21 листопада 2017

21 листопада 2017 року у Вищому комунальному навчальному закладі «Дубенський медичний коледж» Рівненської обласної ради відбулося обласне методичне об’єднання викладачів української мови та літератури вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Участь у засіданні взяла Троцюк Вікторія Віталіївна, викладач гуманітарних дисциплін ВСП «Рівненський коледж НУБіП України».

Тема засідання - «Сучасні технології формування комунікативної компетентності майбутніх фахівців у вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації».

Методичне об’єднання розпочалось із привітання гостей коледжу директором, кандидатом медичних наук Венгрин Надією Олексіївною. Вона розповіла про навчальний заклад та перспективи його розвитку, побажала учасникам засідання творчих успіхів і натхнення у роботі.

Далі прозвучали вітальні промови методиста Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області Процюка Віталія Кононовича та голови методичного об’єднання викладачів української мови та літератури вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Зелінської Олени Максимівни.

Учасники методичного об’єднання долучитися до виховного заходу «Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки!», присвяченого подвигу учасників Революції Гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної сотні. Емоційний та чуттєвий виступ студентів схвилював усіх присутніх. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих під час акцій громадського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року - лютому 2014 року.

Теоретична частина була представлена доповідями викладачів ВКНЗ «Дубенський медичний коледж» на теми: «Компетентнісний підхід як один із пріоритетних напрямів модернізації освіти» (Павленко Н.Й.) та «Комунікативна компетентність як одна з складових професійної культури майбутніх медиків» (Власюк А.І.), які поділилися власним досвідом.

Щиро вдячна керівництву та колективу закладу за підготовку та проведення обласного методичного об’єднання викладачів української мови та літератури, яке пройшло в надзвичайно теплій та дружній атмосфері.

Троцюк Вікторія Віталіївна, викладач гуманітарних дисциплін