Настановна конференція для проходження виробничої технологічної практики

Відділення програмування

20 листопада 2017

17 листопада 2017 року пройшла настановна конференція для проходження виробничої технологічної практики студентами IV-го курсу спеціальності «Розробка програмного забезпечення».

Метою технологічної практики є закріпити та поглибити теоретичні знання, які отримали студенти у процесі вивчення спеціальних дисциплін, ознайомитись безпосередньо на підприємстві з виробничими процесами, дослідити підприємство з метою виявити неавтоматизовані процеси. Завданням технологічної практики є застосувати набуті знання та навички в умовах реальної професійної роботи програміста.

Технологічна практика триває п'ять тижнів з 20.11.17 р. до 22.12.17 р. згідно з наказом по коледжу та підприємству. Для загальної організації практики та контролю за її проведенням призначено керівника практики від навчального закладу Матвійчук Т. А.

Завідувач відділення програмування Якимчук І. О. провела студентам-практикантам інструктаж з техніки безпеки, що було зафіксовано у відповідному журналі.

Відповідальний секретар приймальної комісії Кунах І. С. залучив  студентів до проведення профорієнтаційної роботи під час проходження практики.

Від керівника практики студенти IV-го курсу отримали направлення на практику, методичні рекомендації та програму практики, угоду між підприємством та навчальним закладом, звіт практики в електронному вигляді, індивідуальне завдання. Зразки оформлення звітів, які видаються в електронному вигляді, відповідають ДСТУ 3008-95.

Керівник практики Матвійчук Т. А. повідомила, що до захисту звіту допускаються студенти, які виконали програму практики у повному обсязі відповідно з календарним планом, надали звіт-щоденник, завірений відповідними підписами та печатками, виконали індивідуальне завдання.

Публічний захист звітів практики відбудеться на V Підсумковій студентській конференції згідно затвердженого графіка.

 

 

Тетяна Матвійчук, голова ЦК ПтаІД