Екскурсія до аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС України

Економічне відділення

25 жовтня 2017

Студенти економічного відділення 25 жовтня 2017 року відвідали  аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ МНС України в Рівненській області, який знаходиться по вул. Павлюченка, 23 з метою вивчення теми «Основи пожежної безпеки» з навчальної  дисципліни «Охорона праці».

В ході заняття  екскурсії студенти були ознайомлені з основними напрямками діяльності аварійно-рятувального загону спеціального призначення, відвідали робочі місця рятувальників, спостерігали за виконанням навчальних завдань, а також отримали можливість  наочно відчути всю важливість і відповідальність виконуваної роботи аварійно-рятувального загону.

Під час екскурсії рятувальники показали студентам захисне спорядження пожежних – рятувальників, бойовий  одяг та пожежно-технічне озброєння для гасіння пожеж та рятування  людей.

Дякуємо начальнику аварійно-рятувального загону  спеціального призначення  ГУ ДСНС  України у Рівненській області  полковнику Костюку  О.М.  та підполковнику  служби ЦЗ Савицькому О.Г. за  цікаво проведену  екскурсію, змістовний курс по техніці безпеки та охороні  праці.

Мартинова І.М., завідувач економічного відділення