Комплексне виїзне заняття на виробництві

Економічне відділення

24 жовтня 2017

24 жовтня 2017 року викладачі циклової комісії економічних дисциплін Мартинова І.М., Балдич Л.А. та Матвійчук Л.А. провели комплексне виїзне заняття для студентів економічного відділення на пивоварні ТОВ «Рівень ЛТД».

 ТОВ «Рівень ЛТД» — підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі броварництва та реалізації пива. Студенти здобули нові знання з передових технологій виготовлення пива, а також візуально спостерігали за процесом варіння пивного сусла та його зброджування. Документальне оформлення виробничого процесу, його організація та аналіз проходять в бухгалтерії підприємства. Студенти спостерігали ведення обліку розрахунків з постачальниками та покупцями, наочно бачили як теоретичні знання застосовуються у практичній діяльності реального підприємства. Матеріали спільного заняття стануть практичним доповненням міжпредметних зв’язків економічних дисциплін фахового спрямування.

Щиро дякуємо керівництву ТОВ «Рівень ЛТД»  Годі М. А.  та завідуючій лабораторії Вальчук А.Д.за надану можливість проведення комплексного навчально-практичного заняття на виробництві.

Мартинова І.М., завідувач економічного відділення