ІV підсумкова конференція-презентація інтерактивного проекту

Економічне відділення

24 жовтня 2017

24 жовтня 2017 року відбулася ІV підсумкова конференція-презентація інтерактивного проекту «Підприємства нашого краю – лідери на ринку товарів і послуг».

Попередні конференції презентували роботу виробничих підприємств, які відвідали студенти економічного відділення та провели дослідження їх діяльності; знайомили з історією Волинських торгів, які проводилися у м. Рівне у 1934-1939 роках; презентували дослідження щодо тенденцій, які склалися у торгівельній галузі міста.

ІV конференція-презентація присвячена підприємствам, які і широко представляють Рівненщину на українському і ефективно працюють на зовнішньому ринку, отримала назву «Підприємства нашого краю – лідери на ринку товарів і послуг. MadeinRivne».

Метою реалізації даного етапу проекту було проаналізувати зовнішньоекономічну діяльність підприємств Рівненської області, ознайомити присутніх з показниками цієї діяльності та асортиментом товарів, які експортуються з Рівненщини та користуються попитом за кордоном.

Учасники конференції заслухали доповіді студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 31-К і 21-К груп: Кобилянської Марії, «Made in Rivne»; Михайлинин Яни, «ТМ «Рум’янець» – лідер на рику виробництва хлібобулочних виробів»; Михасік Діани, «ОДЕК Україна – сучасне підприємство з виробництва та експорту фанери»; Борисова Назара, «Історія розвитку і становлення Рівненського пивзаводу»; Крук Марини, «Пиво торгової марки «Рівень».

Керівниками проекту та доповідей студентів є викладачі економічних дисциплін Балдич Людмила Володимирівна, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист та Мартинова Ірина Миколаївна, завідувач економічного відділення, спеціаліст вищої категорії.

 

Людмила Балдич, Ірина Мартинова, керівники проекту.