Відкритий урок з дисципліни «Кримінальне право» на тему «Право на життя»

Юридичне відділення

06 жовтня 2017

Кожна людина, незалежно від того, якої вона статі, якого віку, якою мовою розмовляє та в якій частині світу проживає, має природні невід’ємні права, що були виокремленні людством протягом тисячоліть свого існування.

Саме перше і головне право людини – це, звичайно, право людини на життя. Життя безцінне, тому ніхто і за жодних умов не має права його забрати. Людина повинна не просто прожити своє життя, а прожити його з гідністю та повагою.

6 жовтня 2017 року у коледжі було проведено відкритий урок з дисципліни «Кримінальне право» на тему «Право на життя». Організатори даного заходу – Чорнобрива Ольга Вікторівна, Басюк Оксана Петрівна та Яткевич Інна Павлівна.

Доповідачами були студенти юридичного відділення : Крічфолуші Наталія (42-Ю),  Шимко Катерина (41-Ю), Шулім Тетяна (41-Ю), Осадчук Софія (41-Ю), Чорнобривий Володимир (41-Ю), Григорєва Тетяна (43-Ю), Йонтко Анастасія (31-Ю).

На відкритому уроці обговорювали тему невідємного права людини на життя, проблему абортів, суїцидів, правові та етичні проблеми евтаназії.