Засідання адміністративної ради

Коледж

18 грудня 2023

18 грудня під головуванням директора Василя ЦАРУКА відбулось засідання адміністративної ради, присвячене актуальним питанням коледжу на поточному тижні.

Розпочалось засідання із повідомлення директора Василя ЦАРУКА про участь у звітній конференції НУБіП України.

Заступник головного бухгалтера Олена КУЧЕРУК, завідувачі відділеньСергій ГУЛЮК, Валерій ГУМЕНЮК, Ірина МАРТИНОВА, Сергій ШАЛАЙ, Ірина ЯКИМЧУК, вихователі гуртожитку Вікторія МОЦНЮК, Наталія ТЕСЛЮК доповіли про стан ліквідації заборгованості по оплаті за навчання та проживання в гуртожитку.

Заступник директора з АГР Сергій КОВАЛЬЧУК ізаступник головного бухгалтера Олена КУЧЕРУК доповіли про завершення інвентаризації фінансового року та виплати заробітної плати і щорічної винагороди.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ проінформувала про порядок денний засідання педагогічної ради коледжу №3.

Заступник директора з АГР Сергій КОВАЛЬЧУК доповів пропорядок раннього попередження та евакуації учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти.

Голова профспілкового комітету Олег КАЧАНОВСЬКИЙ проінформував про звітно-виборні збори профспілкового комітету ВСП «РФК НУБіП України».

Керівник фізичного виховання Олег РАФАЛЬСЬКИЙ повідомивпро спортивні події в коледжі та спортивні здобутки студентів коледжу.

Підбиваючи підсумки, директор коледжу Василь ЦАРУК розпорядився:

Олені ЧЕРНАЧУК-СЕМЕНИШИНІЙ – проконтролювати надходження коштів від оплати за навчання та гуртожитки;

Людмилі БАЛДИЧ – підготувати проведення засідання педагогічної ради коледжу №3;

Сергію КОВАЛЬЧУКУ та Анатолію ІВАНЧЕНКУ – виробити паспорт безпеки ВСП «РФК НУБіП України» згідно наказу Міністерства внутрішніх справ України №685/1013 від 18.08.2023 Про затвердження Порядку раннього попередження та евакуації учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти;

Олегу КАЧАНОВСЬКОМУ – прозвітуватися про діяльність профспілкового комітету ВСП «РФК НУБіП України» на звітно-виборних зборах 20.12.2023 р.

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються життєдіяльності коледжу. 

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради