Засідання адміністративної ради

Коледж

27 листопада 2023

27 листопада під керівництвом директора Василя ЦАРУКА відбулось засідання адміністративної ради, на якому були обговорені важливі питання щодо ефективної організації навчального процесу у коледжі.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ доповіла про зимову заліково-екзаменаційну сесію 2023-2024 навчального року та вивчення англійської мови викладачами коледжу.

Голова циклової комісії гуманітарних дисциплін Тетяна КРИСТОПЧУК та завідувач БІЦ Людмила БУРЯЧИНСЬКА проінформували про участь в акції «Національний тиждень читання».

Вихователі гуртожитків Вікторія МОЦНЮК і Наталія ТЕСЛЮК повідомили про благодійну акцію приурочену до свята Андрія Первозванного, яка відбудеться в коледжі 30 листопада.

Завідувач економічного відділення Ірина МАРТИНОВА доповіла про моніторинг якості освіти зі спеціальності «Менеджмент» і VIII Міжвузівську науково-практичну конференцію «Економіка України в умовах сучасних глобальних викликів: реалії та перспективи».

Викладач циклової комісії економічних дисциплін Оксана НЕМКОВИЧ проінформувала про державний бюджет на 2024 рік.

Заступник директора з виховної роботи Олександр ТАЛІМОНЧУК доповів про участь у Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття».

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються життєдіяльності коледжу. 

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради