Коледж підтримує пропозицію НУБіП про відновлення дистанційного навчання з 14 березня 2022 року

Коледж

09 березня 2022

9 березня 2022 року відбулося засідання ректорату, присвячене аналізу поточної ситуації та плануванню подільної діяльності університету в умовах воєнного стану.

Відкриваючи засідання ректор Станіслав Ніколаєнко завважив, що згідно з листом міністерства освіти і науки України в закладах вищої освіти оголошені вимушені двотижневі канікули, які вже спливають. Також є рекомендація розпочати навчальний процес там, де це можливо. Окрім цього в поточному році одноразово буде скасоване ДПА та ЗНО, механізм вступу до закладів вищої освіти наразі відпрацьовується міністерством. Без складання ЄВІ та ЄФВВ відбудеться й вступ до магістратури.

Потому була заслухана інформація керівників факультетів та ННІ, які доповіли про ситуацію в підрозділах: в навчальних корпусах і гуртожитках забезпечене постійне чергування, студентам і викладачам, які проживають в гуртожитках, надається допомога. Встановлений звязок з усіма викладачами, старостами академічних груп. Ректорат підтримав рішення з 14 березня розпочати навчання в змішаному дистанційному режимі.

Про ситуацію у відокремлених структурних підрозділах доповіли їхні керівники. Найважчою є ситуація в Ірпінському та Немішаєвському фахових коледжах. Заклади освіти, які знаходяться на західній Україні, залучені до гуманітарної складової.

Після цього відбулося засідання адмінради коледжу, на якому усі члени підтримали рішення розпочати навчання у дистанційному форматі з 14 березня 2022 року.

Також на рахунок Збройних Сил України буде переведено одноденний заробіток співробітників, педагогічних та науково-педагогічних працівників. Долучилося до підтримки армії й студентство коледжу.

Людмила Балдич, методист коледжу