VІІ Фестиваль студентської науки – 2018 у Національному університеті  біоресурсів і природокористування  України

Технічне відділення Рада роботодавців ТВ

21 травня 2018

 У Національному університеті біоресурсів і природокористування України  відбувся другий етап VІІ Фестивалю студентської науки – 2018. Організований науково-дослідною частиною, Спілкою молодих вчених, Науковим клубом і Радою аспірантів, він вже всьоме визначає кращих з 228 студентських наукових гуртків, які діють у НУБіП .

Щороку боротьба за призові місця на цьому, свого роду, науковому чемпіонаті, приуроченому до Дня науки, стає все гострішою. Тому ви всі, хто зумів перемогти на першому етапі, що пройшов на факультетах, ННІ та відокремлених підрозділах, вже досягли успіху, звернувся до фіналістів перший проректор Ігор Ібатуллін.

Як людина, яка опікується в університеті наукою, він висловив своє задоволення тим, що цього року до фіналу пройшло 16 команд з базового закладу і 7 – з регіональних підрозділів. Це дуже гарний результат.

 А відповідальність відкрити роботу випала старості студентського наукового гуртка «Таксатор» кафедри лісової таксації та лісовпорядкування Катерині Федині (https://nubip.edu.ua/node/47134) .  

 Успішність цьогорічного фестивалю відзначив ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який наголосив на необхідності кардинальної зміни ставлення і держави, і власне кожного з нас до дослідництва. І навів притчу про таланти: коли господар залишив господарство, то роздав трьом своїм робітникам таланти. Першому – п’ять, другому – три, третьому – один. А коли повернувся, то побачив, що перший приростив ще п’ять, другий – три, а третій – закопав свій єдиний талант в землю. Ми і сьогодні бачимо, як кращі студенти в університеті прирощують свої таланти щодня. Саме такі зібралися на цьогорічному Фестивалі студентської науки.

Наш заклад на фестивалі представляв науковий гурток «Консультант»  Технічного відділення спеціальності «Геодезія та землеустрій». Наукові досягнення презентували студенти 31-З групи Хомич Анастасія та Коваленко Віта разом із керівником Кийко Нелею Миколаївною. Наша команда виступала вісімнадцятою, що не завадило їй посісти друге місце.  Виступ гуртківців викликав велику зацікавленість у журі та учасників фестивалю.

Хочемо зауважити, що наш гурток став єдиним призером серед регіональних навчальних закладів університету.

Вітаємо нашу команду із достойною перемогою!!!

 

Неля  Кийко, керівник гуртка «Консультант»

 Неля Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін