Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань» з базових дисциплін відбулася  у період з 15.02.2022 по 20.06.2022. Метою олімпіади є всебічна підтримки обдарованої молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальних закладах України, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий простір.

Переможцями олімпіади з предмету «Математика» стали студенти нашого коледжу Радіон Дарина, студентка 11-М групи (науковий керівник Тригубець Л.Р.) та Сисонюк Анастасія, студентка 21-ІП групи (науковий керівник Юхимчук Ю.П.)

Крім виконання тестових завдань учасниками олімпіади було представлено свої наукові проєкти у форматі відео-демонстрації  захисту, з подальшою публікацією на сторінці олімпіади у Facebook, для оцінювання шляхом відкритого голосування.

За результатами олімпіади студенти Радіон Дарина та Сисонюк Анастасія були нагороджені дипломами І ступеня за зайняте перше місце та спеціальними дипломами фіналістів олімпіади, наукові проєкти яких зібрали найбільшу кількість вподобань в інтернет пабліку Facebook під час відкритого голосування.

Щиро вітаємо наших переможців! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та успіхів у навчанні. Нехай ці перемоги стануть лише початком ще більших нових досягнень!

 

 

Лариса Тригубець, викладач математичних дисциплін