Відбулося дистанційне складання атестаційного-кваліфікаційного екзамену за спеціальністю «Облік і оподаткування»

Економічне відділення

12 червня 2022

10 та 11 червня 2022 року було проведено атестаційно-кваліфікаційний екзамен спеціальності 071 «Облік і оподаткування» рівня «Бакалавр».

Атестаційно-кваліфікаційний екзамен є завершальним етапом навчання у коледжі. Для випускників екзамен є надзвичайно важливим моментом, адже вони підтверджують рівень теоретичних знань та практичних навичок, здобутих у коледжі, перед членами екзаменаційної комісії.

До складу екзаменаційної комісії входили, голова комісії д.е.н., професор, завідувач кафедри бізнес-аналітики та інноваційного інжинірингу Західноукраїнського національного університету Бруханський Руслан Феоктистович, заступник голови комісії, д.е.н., заступник директора з навчальної роботи, викладач економічних дисциплін Царув Василь Юрійович, члени комісії к.е.н., викладач економічних дисциплін Немкович Оксана Борисівна, к.е.н., доцент, викладач економічних дисциплін Гнатюк Алла Аркадіївна та секретар комісії викладач економічних дисциплін Чернега Ірина Григорівна.

Перед екзаменом до студентів із вступною промовою звернувся д.е.н., професор Бруханський Руслан Феоктистович, побажавши їм успішного складання іспиту та самореалізації у професійній сфері.

Всі студенти успішно виконали кваліфікаційні завдання та отримали гарні оцінки, які підтверджують отримані ними фахові знання з фінансового обліку, обліку і звітності в оподаткуванні, аудиту, аналізу господарської діяльності.

Вітаємо студентів зі складанням іспиту та бажаємо їм плідної професійної діяльності та успіхів на професійній ниві!!!

 

Алла Гнатюк к.е.н., доцент, викладач економічних дисциплін