Бакалаври-випускники та майбутні бакалаври

Відділення програмування

21 травня 2022

21 травня 2022 року відбувся День відкритих дверей для випускників 4-го курсу ОКР "Молодший спеціаліст" та 3-го курсу ОС "Бакалавр". На зустріч завітали 75 батьки та студенти, які планують продовжити навчання за ступеневою освітою.

Про можливості подальшого навчання розказала Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування. Це перспектива навчання у ВСП "Рівненський фаховий коледж НУБіП України" та у базовому університеті - Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

Про правила прийому розповів Олег Качановський, відповідальний секретар приймальної комісії. Він озвучив умови, які вносить МОН України, для вступу на навчання за ОС "Бакалавр". Це терміни прийому документів та зарахування, про НМТ, сертифікати ЗНО, пільгові місця та про те, що на даний момент немає інформації про бюджетні місця, оскільки в країні триває воєнний стан.

До гостей була запрошена студентка НУБіП України, випускниця коледжу - Юлія Герус. Вона провела паралель між навчанням у коледжі та в університеті, розкрила переваги навчання у НУБіП України, про матеріально-технічну базу, студентський кампус.

Після цього до батьків та студентів звернувся стейкхолдер ОПП Інженерія програмного забезпечення - Назар Маланчук, директор ІТ академії Апрайс. Він зацікавив майбутнім навчанням - неформальна освіта та перспективою працевлаштування - дуальна освіта.

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Ірина Якимчук, завідувач відділення